Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kupno używanej PS4 - sprawy z kontem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany jak to jest z uzywanymi PS4 na ktorych jest założone konto. Ja jako nowy nabywca moge grac na tym koncie czy musze zakladać swoje , nowe ?

Druga sprawa to aukcja np ta :

http://allegro.pl/konsola-playstation-4-500gb-3-gry-hdmi-i5859105699.html#tabsAnchor

O co chodzi z tym profilem ?

Opublikowano

Hi

Oczywiście możesz grać na koncie poprzedniego właściciela (pod warunkiem ze da Ci hasło i e-maila).Podejrzewam że te dwie gry ma ściągnięte z PS store i tu przymus grania na jego koncie .Nie jestem pewny ale jak pobrał te gry z PS store to możesz grać na nowym koncie w te gry . Nie lepiej Ci dołożyć 200-300 stówki i kupić nówke sztuke z 1TB dyskiem .Gry cyfrowe są wiele tańsze od gier pudełkowych ,przykładowo wiedzmin 3 kupisz już za 60 zł.

Pozdrawiam

Opublikowano

zakładasz nowe konto ,i masz dostep do wszystkich gier które juz sa na ps4.

ja mam swoje konto podstawowe i nie kupuje juz za 53 złote -chyba tyle ,klucza na 3 miesiace który aktywuje moje konto ze moge grac online,tylko kupuje za 1,5 zł nowe konto które ma ważność 14 dni,zwyczajnie na ps4 tworze nowego urzytkownika wpisuje dane ktore dostaje z aukcji z allegro aktywuje konto, co daje mi mozliwosc grania online i tyle,,a gram juz na swoim koncie prywatnym.po 14 dniach usuwam konto ktore kupiłem na allegro kupuje nowe wpisuje dane do ps4 i znowu gram na swoim.

To jest małe utrudnienie bo co 14 dni musze poswiecic 40 sekund na tworzenie nowego konta,,ale jest to rozwiazanie znacznie tansze bo-

53 zł kupuje klucz aktywacyjny na 3 miesiace w przyblizeniu 12 tygodni ,co daje koszt prawie 9 zeta na 2 tygodnie---DROGO

ja robie tak ze co 2 tygodnie kupije nowe konto za 1,5 zł co daje 1,5 x 6tygodni = 9 zeta na 3 miesiace.---jest taniej ????JEST,a gram normalnie na swoim koncie

pozdro all

Opublikowano

moskal dołóż 200 stówki masz w biedronce gwarancja 2 lata 3 gry do tego za 1600 funkiel nówka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hi

Oczywiście możesz grać na koncie poprzedniego właściciela (pod warunkiem ze da Ci hasło i e-maila).Podejrzewam że te dwie gry ma ściągnięte z PS store i tu przymus grania na jego koncie .Nie jestem pewny ale jak pobrał te gry z PS store to możesz grać na nowym koncie w te gry . Nie lepiej Ci dołożyć 200-300 stówki i kupić nówke sztuke z 1TB dyskiem .Gry cyfrowe są wiele tańsze od gier pudełkowych ,przykładowo wiedzmin 3 kupisz już za 60 zł.

Pozdrawiam

gry cyfrowe z allegro od osób które kupują je na sloty i sprzedają dalej, jak trafi to pogra parę miesiecy jak będzie miał pecha to zobaczy kłódkę na grze i tyle z jego kasy i gier, do tego większość gier wpada na konto które zostało udostępnione do 1 pobrania gry, a nie na konto użytkownika konsoli

Edytowane przez rav85