adis18641 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Posiadam Audi A4 B5 Avant 1.8T 1999 roku i chciałbym zakupić ten wydech cały i pytanie czy ktoś wie jak on brzmi i czy się opłaca go wogólę kupować ?Wiem że pewnie już jest na forum taki temat ale nie mogę znaleźć http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5859145580&ref=last-visited
przemo2.4 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 ja mam coś takiego od fk automotive , kupiłem używke za 350pln, co do dzwieku to nie ma żadnej różnicy do seri. co do oferty na allegro to dopytaj sprzedjacego bo po fotkach to wygląda na wersje do v6 , wnioskuje po podwójnej rurze łączącej z rurą kolektorową. w 1.8t ta rura jest pojedyńcza. na koniec wrócę do ceny bo jak widzisz po cenie jaką dałem chyba warto polować na używkę, mi to zajęło 3miesiące.
adis18641 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 ja mam coś takiego od fk automotive , kupiłem używke za 350pln, co do dzwieku to nie ma żadnej różnicy do seri. co do oferty na allegro to dopytaj sprzedjacego bo po fotkach to wygląda na wersje do v6 , wnioskuje po podwójnej rurze łączącej z rurą kolektorową. w 1.8t ta rura jest pojedyńcza. na koniec wrócę do ceny bo jak widzisz po cenie jaką dałem chyba warto polować na używkę, mi to zajęło 3miesiące. Dzięki Myślałem nad jakimś brzmieniem żeby fajnie mruczało ale też żeby nie było głośno
LBSru102 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam, czy WALKER robi dobre tłumiki, czy polecacie jakąś inna firmę? nie ma chętnych w temacie!?
Rekomendowane odpowiedzi