tymful Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam serdecznie, koledzy szukam szukam i znaleźć nie mogę zaślepki komory sprzęgła w skrzyni biegów. To jest taki otwór w skrzyni przy sprzęgle/ kole dwumasowym od spodu skrzyni w kształcie prostokąta. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, z góry dziękuje. fajnie byłoby gdyby ktoś był w stanie podać mi numer części albo jakiś namiar lub nazwę pozdrawiam
daniell-gda Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 ta zaślepka nie ma numeru części tzn. nie widziałem na niej numeru
zlolechu Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Na jutro będziesz miał, cierpliwości ;-)
dembu19 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 4.01.2016 o 14:55, tymful napisał: Witam serdecznie, koledzy szukam szukam i znaleźć nie mogę zaślepki komory sprzęgła w skrzyni biegów. To jest taki otwór w skrzyni przy sprzęgle/ kole dwumasowym od spodu skrzyni w kształcie prostokąta. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, z góry dziękuje. fajnie byłoby gdyby ktoś był w stanie podać mi numer części albo jakiś namiar lub nazwę pozdrawiam Udało Wam się znaleźć numer tej zaślepki? Mi brakuje w skrzyni multitronic. Nie mogę nigdzie tego znaleźć, bo nawet nie wiem jak tego szukać? Pomożecie?
Rekomendowane odpowiedzi