michal8701 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam. Posiadam polski vag. Na FIS wyświetla mi l/km. Wie ktoś może jak zmienić żeby pokazywalo l/100 km?
Darek Branicki Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam. Posiadam polski vag. Na FIS wyświetla mi l/km. Wie ktoś może jak zmienić żeby pokazywalo l/100 km? Hej kolego, mam ten sam problem... znalazłeś już podpowiedz ?
michal8701 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam. Posiadam polski vag. Na FIS wyświetla mi l/km. Wie ktoś może jak zmienić żeby pokazywalo l/100 km? Hej kolego, mam ten sam problem... znalazłeś już podpowiedz ? Tak, znalazłem. w VAGu trzeba zmienić jedną liczbę, dokładnie nie pamiętam jak to było Witam. Posiadam polski vag. Na FIS wyświetla mi l/km. Wie ktoś może jak zmienić żeby pokazywalo l/100 km? Hej kolego, mam ten sam problem... znalazłeś już podpowiedz ? Tak, znalazłem. w VAGu trzeba zmienić jedną liczbę, dokładnie nie pamiętam jak to było w VAGu [17] licznik później [07] kodowanie xx?xx: XX0XX Niemcy XX1XX Europa XX2XX USA XX3XX Kanada XX4XX Anglia chyba... ale na pewno kodowanie w VAGu
Rekomendowane odpowiedzi