Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wyciek płynu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Nie wiem czy wybrałem dobry dział, najwyżej proszę o poprawienie. Dziś rano w garażu zorientowałem się że patrząc z przodu na maskę samochodu z pod spodu po lewej stronie wydobywa się płyn koloru niebieskiego. Ciężko jest mi go zweryfikować, ponieważ nie wiem czy po tej stronie może być płyn do spryskiwaczy? wyleciało go naprawdę sporo i ciągle kapie. Po odpaleniu samochodu nic nie wyświetla, żadnych błędów, uzupełnień płynu. Nie włączałem klimatyzacji, ponieważ boję się, że sprężarka się zatrze w przypadku braku płynu...

Opublikowano

Zbiorniczek spryskiwaczy jest po stronie kierowcy w błotniku .Odkręcasz koło ,zdejmujesz filc z nadkola i po prawej stronie masz zbiorniczek .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie,

Nie wiem czy wybrałem dobry dział, najwyżej proszę o poprawienie. Dziś rano w garażu zorientowałem się że patrząc z przodu na maskę samochodu z pod spodu po lewej stronie wydobywa się płyn koloru niebieskiego. Ciężko jest mi go zweryfikować, ponieważ nie wiem czy po tej stronie może być płyn do spryskiwaczy? wyleciało go naprawdę sporo i ciągle kapie. Po odpaleniu samochodu nic nie wyświetla, żadnych błędów, uzupełnień płynu. Nie włączałem klimatyzacji, ponieważ boję się, że sprężarka się zatrze w przypadku braku płynu...

A masz spryskiwacze reflektorów? Jeśli tak to obstawiam sprysk prawej lampy- najprawdopodobniej do wymiany- tam raczej się nic nie naprawi- przerabiałem to w B6.