Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odstające listwy drzwi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie w moim Audi jest tak ze przy każdych drzwiach na dole tam gdzie jest zamontowana listwa między tą listwą a progiem auta jest spora luka spokojnie mieści się tam palec....

Nie raz spotkałem gdzieś na mieście podobną lub inną audi i u niektórych jest tak ze te listwy nachodzą na próg i nie ma żadnej szpary miedzy listwą a progiem a nie raz widziałem ze jest tak samo jak u mnie ...

Dlaczego tak jest ?? zależy od rocznika czy drzwi są źle wyregulowane.. . ? jak ktoś nie wie o co chodzi napiszcie to wstawie zdjęcia jak to wygląda i o co chodzi

Opublikowano

możesz dać fotki bo nie rozumiem

Opublikowano
  • Autor

Już daje sorry za takie ujeba...... ale zima jest.

51fmorap9h2f_t.jpg

między progiem pod autem a listwą drzwi jest szpara dość spora też tak macie ????

Opublikowano

Wada fabryczna.

Sciągaj je szybko, bo drzwi zaczną rdzewieć.

Opublikowano
  • Autor

Ale wcześniej jak miałem zwykłe listwy nie w kolor (szare płaskie) to tak samo było ......

czyli rozumiem ze u was tak nie jest... ?

Może ktoś coś jeszcze powiedzieć na ten temat ?

Edytowane przez Radex121

Opublikowano

nie panikuj widziałem kilka a4 i jest tak samo ,też się wcześniej nad tym zastanawiałem ,ale żeby zlikwidować tą szczelinę trzeba by drzwi dołem dogiąć,zakładałem różne listwy i na wszystkich tak samo,listwa trochę odstaje ,ale dalej jest uszczelka która dolega do progu i nic tam nie skoroduje

Edytowane przez greg2505

Opublikowano
  • Autor

Grześ ja nie panikuje tylko zaczęło mnie to troche zastanawiać i chce się dowiedzieć dlaczego tak jest ponieważ w niektórych a4 widziałem ze to wszystko ładnie dolega :) myślałem ze może mam drzwi zle wyregulowane ale wszystkie 4 .. ? raczej nie :)

Opublikowano

wg mnie jest to zależne od rocznika ,początek produkcji tak ma(jak napisał Bieniek wada fabryczna),później możliwe że to poprawiono,przy zwykłych listwach jest to bardziej widoczne,przyglądałem się temu kiedyś i żeby dolegały trzeba by podoginać drzwi tylko w tym miejscu co są listwy

jak widzisz mamy ten sam rocznik auta i podobnie leżą listwy,co prawda ja tam palca nie włożę

Opublikowano
  • Autor

Czyli tak jak mówisz i jak myślałem zależy od rocznika :) nie ma co gdybać po prostu " ten typ tak ma"

Można zamknąć temat dziękuje za wypowiedzi i pomoc

Pozdrawiam :)