Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kratki grilla Chrom jak w filmiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś orientuje się skąd wytrzasnąć takie wspaniałe grile ? gość ma wszystkie kratki w chromie, dokładnie tak, jakbym w przyszłości chciał widzieć swoje A4 :D ^^

mam na myśli:

-Grill Górny
-Grill Dolny

-Kratka lewego halogenu
-Kratka prawego halogenu.

Te światełka oczywiście pomijam bo wieś..

Edytowane przez Ralen

Opublikowano

Ja znalazłem grill dolny i górny na allegro, są to po prostu poprzyklejane chromowane listwy na grill i resztę. Kratek nie mogłem znaleźć więc kupiłem taką listwę samoprzylepna i sam to zrobiłem
Tak to wyszło
544ac75769dff022med.jpg

Opublikowano
  • Autor

Zapodaj jakieś numerki aukcji albo firmę która ma takie grille bo nie mogę znaleźć. Będę wymieniał grille bo uderzyłem psa i połamane. :(

Ile cie to kosztowało?

I jak wygląda tego wytrzymałość?

Edytowane przez Ralen

Opublikowano
Opublikowano

zawsze jak mijam po drodze takie wychromowane autka :facepalm: to banan nie schodzi mi z twarzy :grin:

w szczególności takie cuda a4_b6_grill-show_2_zpspniuyrcx.jpg

Sąsiad kiedyś "tjunował" :whip2: swojego passata b5 na "FL" :pleasantry: potem płacz jak trzeba było "chrom" zrywać bo po zimie i wizytach na szczotach był cały matowy.

Edytowane przez xMarcin95x

Opublikowano
  • Autor

Bez przesady ten chrom pas w rejestracji wygląda jak wieś ale same kratki na kolorze lx7z będą wyglądać ładnie :) lusterek nie będę chromowal bo słabo to będzie wyglądać :)

Opublikowano

Bez przesady ten chrom pas w rejestracji wygląda jak wieś ale same kratki na kolorze lx7z będą wyglądać ładnie :) lusterek nie będę chromowal bo słabo to będzie wyglądać :)

hm, ważne żeby tobie się podobało ....

Opublikowano
  • Autor

Jak zmienię grile to wrzucę tu jakaś fotkę do oceny. :) zobaczymy jak to wyjdzie :)

Opublikowano

jestem za Marcinem

z daleka od chromu a w szczególności takich dokładek

u nas wszystko robimy na czarno. takie sie nam podoba choc zwolenników chromu też nie brakuje.

ale to w większości na vw.

przemysł te błyskotki

Edytowane przez lysy-wr400

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Grille i tak mam do wymiany bo uderzyłem psa jakiś czas temu wiec i tak musze wymienić. Listewki to 60zl plus godzina roboty. Wiele nie stracę :)

Hej, wszystkie części skompletowane, w dniu wczorajszym udało mi się wrzucić na auto, a oto efekt końcowy:
56230496161743393896.jpg

Osobiście myślę że całkiem fajnie wygląda w tym kolorze auta, lepiej niż na srebrnym bo tam się zlewa, a ten drugi obrazek pozostawię bez komentarza :D

Muszę dokupić jeszcze tylko zaślepkę zderzaka na hak i zrobić obtarcie po lewej stronie foto (prawa strona zderzaka) po nieszczęśnej kolizji z Psem :(

Opinie oczywiście mile widziane, na pewno znajdą się przeciwnicy, ale mi się podoba :)

Edytowane przez Ralen