msmatijas Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Siemka.Jestem tu nowy wiec dopiero sie wczówam w to forum. A mianowicie mam problem z swiatlami postojowymi lewymi, po ok 5 minutach jazdy wyskakuje mi komunikat spalona zarowka postoju i niekiedy jest tak ze albo nie siwieci sam tyl albo nawet tyl i przod. jak na poczatku odpale auto to swieci a po chwili swiatla gasna... jak zas podczas jazdy wylacze i wlacze swiatla to znowu iles tam czasu swieca. moze ktos wie o co chodzi ? jak zdiagnozowac blad ?
Fish3r Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Wymień żarówki na nowe i zobacz czy problem wraca.
msmatijas Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 wlasnie mam lampy z paskiem led dayline czy cos takiego... tez juz myslalem ze to to ale jak wlacze auto jest ok teraz wiadomo zima to kola buksuja zanim auto ruszy i jak go dluzej krece zaraz wyskakuje spalona zarowka wylacze wlacze swiatla i jest ok jedni mowia ze przelacznik swiatel wymienic bo mialem zamiennik no to zmienilem na stary(oryginalny) i dalej to samo a dzisiaj mi jeden powiedzial ze moze modul komfortu do wymiany no i jestem w kropce...
Recommended Posts