Piotrek audi a4 b5 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Witam W ostatnim czasie spotkala mnie nie mila sytuacja podczas odpalanie mojej audiowki na parkingu. Po kilu minutach gdy ledwo co wysiadłem z auta chcialem go przestawic w inne miejsce, po przekreceniu kluczyka slychac bylo tylko dwa cykniecia i rozrusznik dalej nie zalapal. Kontrolki nie przygasaly, wiec raczej to nie wina akumulatora. Probowalem zlokalizowac w ktrym miejscu znajduje sie rozrusznika ale dalej nie umiem go znaleźć. Prosze o pomoc w czym lezy wina i o zlokalizowanie rozrusznnika. Pozdrawiam http://www.wlc.pl/_upload/announcements/2014/12/10/1418234676_200_ab.jpgbardzo prosze tez o zaznaczenie gdzie go moge szukac. dziekuje Edited January 28, 2016 by Piotrek audi a4 b5
wojtek79 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Nie mam lepszego zdjęcia ale mniej więcej widać. Rozrusznik jest jakby nisko pod kolektorem wydechowym. Edited January 29, 2016 by wojtek79
Piotrek audi a4 b5 Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Nie mam lepszego zdjęcia ale mniej więcej widać. Rozrusznik jest jakby nisko pod kolektorem wydechowym. Dzieki udalo sie Pozdrawiam !
zbuntowany Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 witam,no i co wyszlo z tym rozrusznikiem?
Piotrek audi a4 b5 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Od tamtego czasu nie mialem problemow z odpaleniem auta, jednak w najbliższym czasie podjade do mechanika zeby sprawdzil w jakim jest stanie
Recommended Posts