Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekladka na 18Tq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nadzieje ze to odpowiedni dzial. Chodzi mi po glowie kupno a4 b5 po 2 lifcie z 2,4/2,6/2,8 qattro, najlepiej z uszkodzonym silnikiem i swap na 1.8T z quattro(sedan). Moje pytanie jest nastepujace: Co oprocz oczywiscie samego silnika z osprzetem wraz ze skrzynia i sankami musialbym jeszcze wymienic. Na pewno trzeba bedzie wymienic tez zawiesze ale co z napedem na tylnia os, czy wal i cala reszta po nim beda pasowac z 2,4/2,8? Rowniez swap z 2,5 TDI wchodzi w gre jesli nie wymaga zbyt duzych modyfikacji.

Pytam poniewaz ciezko znalesc w przyzwoitej cenie odpowiadajace mi 1.8t quattro a auta z silnikami V6, zwlaszcza 2,5 tdi kosztuja grosze w porownaniu do ich rzedowych kolezanek i sa przewaznie dobrze wyposazone. Pewnie niektorzy zapytaja po co mi 1,8t jesli bede mial 2,4/2,8 :P dlatego odrazu powiem ze auto pojedzie prosto po program, poza tym bedzie troche tansze w utrzymaniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Musisz sie skontaktowac z tym panem: https://www.facebook.com/Nosb-Performance-226817620715480/?fref=ts

I on Ci wszystko zrobi na tip top ;) Jak przejrzysz jego prace to zauwazysz ze swapy silnika i zmienianie np FWD na Quatroo to dla niego... nic nowego ^^