Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

O tym jak Ergo Hestia upierdzieliła ~50 000zł z odszkodowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym przypadku jeśli ubezpieczyciel wycenił pojazd na taką kwotę którą podajesz i zaznaczona jest jeszcze opcja niezmiennej sumy ubezpieczenia to w każdym dniu trwania polisy nawet w ostatnim dniu kiedy polisa obowiązuje to ta właśnie kwota musi być kwotą do wyliczenia wartości odszkodowania . Wszystkie potrącenia na przebieg , I rejestrację itd sa bezpodstawne , może likwidator nie zerknął dokładnie w polisę ?? nieraz się z tym spotkałem ze robili z siebie głupoli że niby nie zauważyli .

Zwróć się z prośbą o pomoc w zagospodarowaniu pojazdu , ponieważ w kwocie którą proponują nie jesteś w stanie naprawić pojazd więc prosisz o sprzedaż przez te ich wspaniałe platformy online a ty życzysz sobie wypłaty pełnej kwoty odszkodowania wg polisy . Czyli oferta handlarza plus kwota odszkodowania ma być równa sumie ubezpieczenia i tyle .

To ze popełnili szereg błędów to trudno , niech to odkręcają .

Najlepiej załatwić to z likwidatorem lub jego kierownikiem , bo tak jak koledzy wspominają , w sądzie wygrasz tyle ze trochę poczekasz .

a to ze wałki robią przy zawieraniu polisy to nie dziwne , ja dostałem propozycję wyceny wartości AUDI A4 2011 2,0 TDI w kombiku na kwotę 44 tyś zł , więc sie delikatnie zaśmiałem i poprosiłem o choć jedną ofertę z otomoto allegro cokolwiek , gdzie znajdą takie model, bezwypadkowy i w takim stanie , czasami ręce opadają , gdzie sie nie obejrzysz to chcą cie orżnąć ;-) ;-) :-)

Edytowane przez diablojarek