Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podskakiwanie przodu auta przy ruszaniu - pomocy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam juz po forum od wczoraj przyczyny podskakiwania przodu auta przy ruszaniu i nic nie moge znalezc na forum. Mam tak że gdy ruszam przód auta mi podskakuje przez okolo 5 metrów i ustaje, dzieje się to najcześciej na zimnym silniku przy lekko skreconych kołach nie mam pojęcia co to może być w praktyce dodam też że mam lekkie odczuwalne wibracje wewnatrz auta co jakis czas auto zadrży na 1-2 sekundy i ustaje. Z podskawaniem auta stawiałem na początku na amorki, ale kolega mial podobnie jak mial przeguby do wymiany wewnetrzne tylko u niego jeszcze strzelało. Wiec pytanie do was co może byc przyczyna podskakiwanie auta przeguby czy jednak amortyzatory? Auto nie pływa na nierównościach jedzie jak po torach :PI drugie pytanie z wibracjami wewnatrz auta to czyżby poduchy silnika juz padały :)? Bo dodam że przy gaszeniu auta, czuć że silnik rzuca lekko tylko to jest reguła bo raz jest raz nie ma :P (z góry przepraszam jezeli nie trafiłem w dział ale nie wiedzialem do konca gdzie temat umiescic bo amory to zawieszenie, a przeguby układ napędowy hehe) Pozdrawiam :)!

Ps. Byłem sprawdzić na PKSie amorki sprawnosc wszystkich to 74-75% wiec jest git ale do wymiany jeden wachacz prawy banan i poducha skrzyni :P Co dalej ???

Edytowane przez kafarek