Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Najlepsze teksty handlarzy ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że temat jest o najlepszych tekstach handlarzy, ale w mojej historii gwiazdą jest mój ojciec...

Sześć lat temu, szukałem w jednym z podkarpackich komisów, na trasie Rzeszów-Dębica, mój pierwszy samochód. Znależliśmy z ojcem całkim ładną A6 chyba to był 1.9TDI z 99r, ale nie ważne. Handlarz nie chciał zejść z ceny ani złotówki. Argumentował mojemu ojcu, że to jest perełka, i cytyję: "jak się pan nim przejedziesz, to się posrasz z wrażenia".
Po jeździe próbnej, jak przyjechaliśmy na parking do komisu, ojciec wyskoczył z tekstem "gdzie tu panowie macie kibel...". Myślełem, że ojcu naprawdę się to autko spodobało i rzucił od taki żarcik na to wcześniejsze hasło handlarza... nie żartował. Handlarz ze wspólnikiem mało co się nie zadłąwil sliną ze śmiechu, jak ojciec zapychał do kibla, i krzyczał "a mowiłem, że się postasz z wrażenia!". W drodze do domu zaliczył jeszcze klopa na stacji benzynowej i raz krzaki, bo go przycisnęło, a w pobliżu zero cywilizacji. Diagnoza - grypa żołądkowa, którą leczył jeszcze trzy dni.

Opublikowano

Nie:) Dzień wcześniej mieliśmy rodzinnego grila, i coś musiało mu zaszkodzić. Ale chodzi o ten zbieg okoliczności, że akurat wtedy go złapało, jak ten handlarz rzucił tym tekstem, że sie posra po przejażdzce :facepalm:. Pewnie od wtedy każdemu klientowi tę historię opwiada.

Opublikowano

że sie posra po przejażdzce :facepalm:. Pewnie od wtedy każdemu klientowi tę historię opwiada.

A ojciec kupił to auto czy nie kupił ? :decayed: W sumie to nie wiem czy na jego miejscu bym chciał potem wspominać w jakich okolicznościach nabyłem samochód :grin:

Opublikowano

Kiedyś znajomy rozebrał boczek drzwi żeby zmienić głośniki na większe a tam zdjęcia jego auta.

Poprzedni właściciel kupił powypadkowe na handel. Podczas naprawy, wszystko fotografował aż do efektu końcowego.

Po czym zrobił niespodziankę przyszłemu nabywcy i wrzucił zdjęcia za tapicerkę drzwi.

Takie bajki to ja 10 lat temu słyszałem...

Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka

:guma:

http://joemonster.org/art/11135

Wysłane z mojego XT1562

Opublikowano

A ojciec kupił to auto czy nie kupił ?

Samochód miał być dla mnie. Ale nie, nie kupiliśmy tej A6. Ojciec ma dystans do siebie i dosyć często sam wraca do tej historii.. jak grila rozpala :D