Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ACHILLES WINTER 101 215/35/19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule,miał ktoś styczność z tymi oponami? Prosił bym o opinie,z góry dziękuje.

Opublikowano

Ty 19 do AFN i jeszcze zimówki? :facepalm: Standardowy rozmiar to 195/65/15 :wink: .Lans ponad bezpieczeństwo?Nie cenisz swojego życia ;) .Za 800 dostałbyś do siebie 15 na zimę opony najwyższej klasy i parametrów znanych uznanych firm. :) Achilles to firma indonezyjska powstała w 1988 :confused4: od kilku lat dopiero sprzedają u nas.Dla mnie to wystarczający powód żeby od tego się trzymać z daleka.I te tragiczne etykiety :kwasny: .Ale za te pieniądze nie może być inaczej ;)

Niby Pirelli i Conti im pomagali w rozwoju ale jednak ;) .Jeszcze zimówka z regionu gdzie śnieg znają tylko z tv :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty 19 do AFN i jeszcze zimówki?

A co ma piernik do wiatraka???

Dzięki za swoją opinie 1-0 na nie :wink:

Co byś polecił w tym rozmiarze?

Opublikowano

A jak myślisz :wink: .Zależy jaki masz budżet?Jeśli nówki i szukasz jednak tańszego czegoś to bym patrzył za naszymi Dębicami,Barumki,Viking lub Nexen.Resztę bym omijał z tej taniochy :wink: Jak byś chciał zapodać markowe to wiesz dobrze,że 19 będą miały wartość nawet połowę twojego samochodu :decayed: .

A i zmień na trochę inny profil i szersze bo tego twojego"wynalazka" nawet za bardzo nie produkują dlatego pytasz o te? :decayed: Tego jest jak na lekarstwo :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

19 będą miały wartość nawet połowę twojego samochodu :decayed: .

Mogą być i wartości mojego całego auta :wink: Opona ma być tylko w takim rozmiarze jak pisałem,"lanas ponad bezpieczeństwo". Albo kiepsko szukam albo nie za dużo firm oferuje ten rozmiar w zimówce.

P.S

Mój "grób" jest bezcenny :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282794-b5-afngrob-tdi-by-wodzengine-afn-na-gtb22-235km450nm/

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Opublikowano

Załóż mniejsze zimówki albo inny profil i szerokość bo naprawdę tego nie ma ;) .Z letnich już by coś wybrał i po tym jak mi pokazałeś swój temat to nie wiem po co się nabijasz z tymi taniochami jak sobie możesz zapodać co chcesz najlepszego bo cena nie gra roli :wink::decayed: .

Edytowane przez mirek31071977

Opublikowano
  • Autor

Załóż mniejsze zimówki albo inny profil i szerokość bo naprawdę tego nie ma

Mniejsze zimówki właśnie zdjąłem 18"' i teraz wizja na 19" :wink: Koła zakupione i do szczęścia mi brakuje właśnie opon o tym rozmiarze :kwasny: Tylko na takim uzyskam spasy jakie mi odpowiadają. Achilles to jedyna marka jaką znalazłem na ebay i allegro co oferują taki rozmiar. Auto rzadko używane w zimie :)

Niestety czas mnie goni i zostały zakupione Ahilles-y . Nic innego w tym rozmiarze nie znalazłem :kwasny:

Opublikowano

Zima się kończy a w sumie jej nie było a teraz inne zimówki :) .Aleś się uparł na te 215 :):kwasny: .Na 225 a najlepiej 235 to już dosyć wybór i jakościowy też.Ale cóż masz wyjątkowe auto to i gumy niespotykane będziesz miał.Niech służą i powodzenia :hi:

Opublikowano
  • Autor

Aleś się uparł na te 215 :)

To już "choroba" :grin:

Niech służą i powodzenia :hi:

Mam nadzieje że po pierwszej jeździe nie wylądują razem z kołami na śmieciach.

Dzięki :hi: