Binek1.8T Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Żółte halogeny... Dla mnie to trochę wiocha no ale tobie ma sie podobać. Ogólnie autko i mody na duży +
ww-piasek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Żółte halogeny... Dla mnie to trochę wiocha no ale tobie ma sie podobać. Ogólnie autko i mody na duży + Halogeny zrobiłem z ciekawości ale jak będą nowe kratki zderzaka to ją zerwe
Adrian-A4 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 żółte halo to żadna wiocha, nie słuchaj :D
pawloo7 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kratki i chromy też poszły na czarno Czym oklejałeś/malowałeś chromy? Zdzierałeś chrom z wierzchu?
ww-piasek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kratki i chromy też poszły na czarno Czym oklejałeś/malowałeś chromy? Zdzierałeś chrom z wierzchu?Nie zdzieralem wyczyścić, odtluscic podkład do tworzyw sztucznych i później spray czarny mat
pawloo7 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Demontowałeś czy robiłeś na żywym pacjencie?
ww-piasek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 Demontowałeś czy robiłeś na żywym pacjencie?Demontowalem demontaż prosty 2 min
ww-piasek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 W masce znajdę a w zderzaku?Środkowa musisz mocniej pociągnąć a w bocznych widać zaczepy
Blachu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Widzę, że kolega z Koła będę wypatrywał auta w okolicy, może kiedyś jakiś spot... Graty fury i plus za mody oby tak dalej
Rcinma1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kolego a w jaki sposób regenerowales tunel srodkowy? mam tez strasznie zniszczony a niewiem jak sie za niego zabrac ;-)
ww-piasek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 Widzę, że kolega z Koła będę wypatrywał auta w okolicy, może kiedyś jakiś spot... [emoji14] Graty fury i plus za mody oby tak dalej Nie ma problemu! Po kole jeżdżę dość często, ale twojej też nie widziałem Kolego a w jaki sposób regenerowales tunel srodkowy? mam tez strasznie zniszczony a niewiem jak sie za niego zabrac ;-)Juz było opisane dobieralem kolor z utwardzaczem i najpierw wymiotowac później włóknina zmatowic i następnie podkład do tworzyw sztucznych i kolor pisz PW jak coś
Blachu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 No ja jestem z okolic Koła, a właściwie z okolic Kłodawy Auto seryjne? Jakiś chips by się przydał, bo seria nie jedzie
ww-piasek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) No ja jestem z okolic Koła, a właściwie z okolic Kłodawy Auto seryjne? Jakiś chips by się przydał, bo seria nie jedzie No cos trzeba pomyśleć bo na 18 to taki bardziej dupowóz tylko Dziś wpadł moduł świateł dziennych 30% długie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Czerwca 2016 przez ww-piasek
mariuszbielsko Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 hej ladny sedan halogeny żółte fajnie wygladaja powodzienia w modzieniu
boguc Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 No ja jestem z okolic Koła, a właściwie z okolic Kłodawy Auto seryjne? Jakiś chips by się przydał, bo seria nie jedzie No cos trzeba pomyśleć bo na 18 to taki bardziej dupowóz tylko Dziś wpadł moduł świateł dziennych 30% długie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Kolego moduł jakiś uniwersalny wsadzałeś czy ori ?
ww-piasek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 No ja jestem z okolic Koła, a właściwie z okolic Kłodawy Auto seryjne? Jakiś chips by się przydał, bo seria nie jedzie No cos trzeba pomyśleć bo na 18 to taki bardziej dupowóz tylko Dziś wpadł moduł świateł dziennych 30% długie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Kolego moduł jakiś uniwersalny wsadzałeś czy ori ?Moduł wpadł uniwersalny z alledrogo Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
boguc Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Z czujnikiem brałeś jakiś ? Możesz rzucić linkiem na PW
ww-piasek Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Z czujnikiem brałeś jakiś ? Możesz rzucić linkiem na PW Nie brałem taki standardowy na allegro Dziś przeprowadziłem regeneracje przycisków podnoszenia szyb oraz rączek Przed Po Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Lipca 2016 przez ww-piasek
punkforever Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Czym czyściłeś ten gumo-plastik z rączek i przycisków? Szlifowaleś papierem tylko czy jakimś rozpuszczalnikiem?
Rekomendowane odpowiedzi