Maciekkk1531 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam. Mam problem z climatroniciem. Ponieważ na trybie auto nawiew zwiększa się max do 3 kresek nie ważne od temperatury na zewnątrz. Sprawdzałem kody błędów i nie ma żadnych ani na climatronicu, ani na VAG'u. Jak w chodzę w pozycje 57c którą wyświetla wartość czujnika wewnętrznego w desce rozdzielczej w °C to to pozycja jest na wartość "0" i nie pokazuje temperatury. Lecz jak podłączyłem pożyczony climatronic politowy z 98 r z numerami 8LO... to wtedy pokazywało wartość czujnika w °C i jak samochód był nagrzany w środku to pokazywało 20 °C w środku. Musiałem odłączyć i sprzedać climatronic politowy ponieważ mógłby mi podpalić silniczki nawiewu, nie włączał mi klimatyzacji oraz wywalał dużo błędów. Lecz mój climatronic przedliftowy z numerami 8DO... pokazuje nadal wartość "0" I tak jak by nie widział warowni tego czujnika. Wiecie co zrobić żeby climatronic działał prawidłowo i "widzial" tren czujnik. Bo jeżeli tamten climatronic poliftowy go widzi to powinien być sprawny. Tylko nie wiem czemu nadal przedliftowy go nie widzi. Climatronic zmieniłem na pożyczony drugi przedliftowy i nadal ten sam problem :/
Rekomendowane odpowiedzi