Henryk123 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam wszystkich klubowiczów A4. Posiadam A 4 2003 r. diesel. Mam pytanie : Po przekręceniu stacyjki na zapłon zapala si ę dużo różnych kontrolek, a nie zapala się kontrolka oleju silnikowego. Czy jest to prawidłowe, czy może uszkodzony czujnik? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
boberek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie ma kontorlki oleju chyba znaczy jest ale nie zapala sie chyba
carlos666 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zrób vagiem test zegarów i zobaczysz co jest a czego nie ma. Tam są diody. Jak nikt nie grzebał (zaślepiał) to powinno być OK. Jak by nawet spaliła się dioda, lub ktoś ją wyrwał to na wyświetlaczu KM było by ERROR lub LEDERR
matig7 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 W B5 kontrolka oleju nie ma zapalać się wcale po przekręceniu kluczyka. Myślę, że w B6 jest tak samo.
Henryk123 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam.Dzięki za odpowiedź.Już wiem co to jest.W tym modelu jest kontrolka ale zapala się tylko w razie awarii.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi