pawelek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Czy te czesci http://www.motoallegro.pl/item474054927_kompletny_pas_przedni_chlodnice_audi_a4_1_9_tdi.html bez problemu dopasują do mojej 1.8T (98r) Pytam profilaktycznie bo może w turbo jest porpostu inaczej i chcialbym to wiedziec :-) Dziekuje i pozdrawiam
pawelek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 W takim razie czym sie rózni i czy mozna zakupic wyzej wymieniony i dostosowac?
nex Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 musisz kupić do 1.8 T, ciężko dostępny bynajmniej jak ja wymieniałem. Są 2 rodzaje, musisz kupić z klimatyzacją i z 2 dziurami, musi także być dołem wyprofilowany pod rurę inter kulera. Tego jest dużo rodzajów, w katalogach mają źle to poopisywane, bo zamawiali mi w 2 sklepach różnych i za każdym razem ten sam błąd. W końcu zamówiłem taki jak należy ale z zaślepioną dziurą pod wiatrak klimatyzacji i sam ja wyciąłem wyżynarką. Uważaj jak będziesz zamawiał na allegro bo możesz się naciąć
Wąski Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 musisz kupić do 1.8 T, ciężko dostępny bynajmniej jak ja wymieniałem. Są 2 rodzaje, musisz kupić z klimatyzacją i z 2 dziurami, musi także być dołem wyprofilowany pod rurę inter kulera. Tego jest dużo rodzajów, w katalogach mają źle to poopisywane, bo zamawiali mi w 2 sklepach różnych i za każdym razem ten sam błąd. W końcu zamówiłem taki jak należy ale z zaślepioną dziurą pod wiatrak klimatyzacji i sam ja wyciąłem wyżynarką. Uważaj jak będziesz zamawiał na allegro bo możesz się naciąć
pawelek Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Opublikowano 28 Listopada 2008 Aaaa czyli pas przedni od 1.8T a reszta (chlodnice, belka itp itd) mozna uzyc od np zwyklego 1.8 i z tego linku powyzej?
Rekomendowane odpowiedzi