bombel28 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam,Przeglądam od dłuższego czasu forum i nie potrafię trafić na cenne informacje 1. Gdzie wpiąć się z przewodami do kostki wzmacniacza ? wzmacniacz nr 8T0 035 223 AE 2. Jak uaktywnić możliwość regulacji Subwoofera w radiu radio MMI 2g nr tunera 4F0 035 541 N ( jakie jest kodowanie ) 3. Jakie są potrzebne piny aby weszły do kostki ? W poprzednim samochodzie miałem identyczny zestaw urządzeń z tym że tam był zamontowany fabrycznie Subwoofer i grało super Czy ktoś mi pomoże ogarnąć temacik ?
spknet Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tez się podepnę pod temat jak zakodowac żeby była regulacja suba w 2g h mam tylko bas mam b&o
pkozerski Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Nie wiem jak zakodować, a jak się wpiąć to podejrzewam że tak jak tutaj jeśli macie Bang & Olufsen http://www.audi-resource.com/ecu47.php
puniu90 Opublikowano 4 Października 2022 Opublikowano 4 Października 2022 Ogarnął może ktoś ten temat? Mam u siebie mmi 2g High z wzmacniaczem w boczku bagażnika bez subwoofera. Chciałbym dołożyć ori subwoofer w wnękę koła zapasowego...
Rekomendowane odpowiedzi