VePest Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Jakis czas temu wymienialem sprezyny tylnie i mechanik powiedzial ze podobno sa posypane te elementy odpowiadajace za regulacje zbieznosci. I niestety zapomnialem jak to sie nazywa. Szukalem i znalazlem pare nazw ale nie jestem pewien czy to aktulnie to. Pojecia sruba mimosrodkowa, oraz koncowka drazka kierowniczego. Prosze was o pomoc, chcialbym to jak najszybciej wymienic. Jezeli to cos robi roznice, to posiadam naped quattro. Przepraszam za brak polskich znakow ale nie dziala mi ALT na klawiaturze. Pozdrawiam. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez VePest
Mozgu Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 to robi różnice ze masz quattro bo w osce nie ma za bardzo cos ustawiac. jest ci potrzebne cos takiego: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=%C5%9ARUBA+MIMO%C5%9ARODOWA+TYLNEGO+WAHACZA+QUATTRO+AUDI+A4&bmatch=base-relevance-popul-uni-1-1-0408 Mozesz zadzwonic do sprzedawcy zeby ci dał konkretne do ciebie na 100%. ja u siebie ustawiałem zbierzność po wymianie tulejek w której ta śruba jest. Wyglądała na zardzewiałą ale audi to audi i nawet stare śruby sie odkręcaja bez problemu i nie wymieniałem jej i ma sie dobrze. Pamietaj ze musisz kupić śrube mimośrodowa i wyżłobionym rowkiem i podkładkę mimośrodowa i ząbkiem i nakrętke
Rekomendowane odpowiedzi