marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam,czy dam radę i jeżeli tak to w jaki sposób mogę przewieść komplet foteli od A4 B8 w A4 B8 kombi,może ktoś przewoził i udało się zapakować jakoś ?
Lukasz eS. Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja w B5 jak przewozilem to zdemontowalem wczesniej swoja tylna kanape i zalozylem ta co kupilem, wiec sie troche miejsca zaoszczedzilo...
marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja w B5 jak przewozilem to zdemontowalem wczesniej swoja tylna kanape i zalozylem ta co kupilem, wiec sie troche miejsca zaoszczedzilo... ale fotele weszły + boczki ?
Gibons Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja przewoziłem i spokojnie zapakujesz. Wiozłem komplet z boczkami i jeszcze trochę innych dupereli.
marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja przewoziłem i spokojnie zapakujesz. Wiozłem komplet z boczkami i jeszcze trochę innych dupereli. demontowałeś coś ?
Gibons Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja nie demontowałem bo nie wiedziałem czy je wezmę, ale jak dla Ciebie to nie problem to możesz wyciągnąć samą kanapę tylną. Nową kładziesz na miejsce starej. Stare oparcie składasz i masz miejsca a miejsca ja fotele miałem elektryczne więc były w takiej pozycji jak wyciągnięte z auta czyli nie rozłożone a jak masz manulane to możesz sobie je jeszcze położyć wtedy to już w ogóle miejsca sporo.
marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ok,dzięki ,,,jeden kierowcy będzie elektryczny pasażera manualny...
aborygen Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 zmieścisz nawet do sedana bez obawy wszystko wejdzie
Rekomendowane odpowiedzi