Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Mikrostycznik klapy bagażnika - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam :) panowie mam problem. mam a4 po 2 lifcie i scyzoryk z 3 guzikami. Jak wiecie mozna poprzez przytrzymanie srodkowego przycisku otworzyc klape, ale do rzeczyy.... przy otwieraniu klapy bagaznika wystarczy lekko dotkanac ten guzik i klapa sama odskakuje do gory. I tu narodzil sie problem. Wszystko bylo ok az do wczoraj kiedy klapa sama non stop mi sie otwiera sama... czy ktos spotkal sie z takim przypadkiem? Dodam, ze jesli auto jest zamkniete wszystko jets w porzadku, ale jesli otworzymy samochod wtedy zaczynaja sie te cyrki... Chodzi o avanta. Z gory dziekuje za odp i pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Sprawdź mikrostyk klapy i przewody idące od klapy do dachu w gumowej osłonie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dopisuje się jeszcze raz do wątku ponieważ mam identyczny problem z samoistnym otwieraniem się klapy bagażnika w avancie.

Dodam że przez pewien czas lewy styk w ogóle nie działał po naciśnięciu była cisza a od momentu gdy zamek zaczął świrować lewy styk pracuje normalnie.

Ja nie mam scyzoryka tylko centralny zamek z jakimś przekaźnikiem no name który z resztą też się wyłożył.

Opublikowano

ja mam ten sam problem okazalo sie ze woda dostala sie do kostek które wchodzą do mikrostyku wyczyscilem kostki wd 40 i byl spokój przez 1 miesiąc teraz lewy przycisk wogóle nie dziala a prawy raz na 100 razy :kwasny: kupilem nowy na alegro koszt 60+wysylka zobaczymy jak przyjdzie paczka to zaraz wymienie na nowy bo juz nie mam sil do tej klapy

Opublikowano

otwórz klapę i sprawdż w miescu gdzie idą wiązki do klapy czy kable nie są spękane lub przetarte, może wtedy robić zwacie z innym kablem na którym jest zasilanie i ci otwiera