marglu8049 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, Dzisiaj chciałem sobie aktywować doświetlaniem zakrętów oraz parkotronik graficzny. Robię wszystko według instrukcji zatwierdza widnieje komunikat że zakodowane i d*pa. Po wejściu jeszcze raz i sprawdzeniu wraca do tych samych wartości co przed zatwierdzenie kodowania. Czy może być to wina różowego przewodu? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
TechniX Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Zmień kabel diagnostyczny na inny. W parktroniku musisz zalogować się przez Security access, żeby wkodować wyświetlanie graficzne
marglu8049 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Tak też zrobiłem. Potem wkodowalem napisało że ok i lipa. A może być to też wina tego że mam tylko parkotronik tył? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
robertps Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 vcds z chin ? jeśli tak to wyłącz internet w laptopie u mnie pomogło. Objawy miałem te same
marglu8049 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 vcds z chin ? jeśli tak to wyłącz internet w laptopie u mnie pomogło. Objawy miałem te sameTak. Ale w aucie nie mam neta w kompie. Chyba że spróbuję odinstalować i bez neta instalowacWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
robertps Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 vcds z chin ? jeśli tak to wyłącz internet w laptopie u mnie pomogło. Objawy miałem te sameTak. Ale w aucie nie mam neta w kompie. Chyba że spróbuję odinstalować i bez neta instalowacWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka u mnie było tak że łapało domowe WiFi tak jak u ciebie akceptowało kodowanie ale sterowniki nie pamiętały go, odinstalowałem sterowniki i VCDS (usunąłem wszystko z kompa) i instalowałem bez neta i zawsze jak uruchamiam VCDS to wyłączam WiFI w lapku (aktualizacje VCDSa tez wyłaczyłem)
marglu8049 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Niestety to samo. Nie zakidowuje Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
robertps Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 spróbuj jeszcze inny laptop i ew. inne auto mi z początku nie działało na audi a5 kolegi a na moim a4 działało (dopiero po reinstalacji).
Rekomendowane odpowiedzi