skrab Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Witam po tdm 850 przyszla zmiana na. Yamahe Fazerke 600 2003r i powiem ze jestem zadowolony,pare zdjęć... tąpniete z LG g3 A dziś winkle przy trasie kopalni węgla Bełchatów trasa do Żłobnicy tąpniete z LG g3 Zrobione dzis, 100km tąpniete z LG g3 Edytowane 24 Maja 2016 przez skrab
andynl Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ładne ma oczy Tylko ten długasny wydech jakoś dziwnie wygląda Niech się dobrze sprawuje
jhimo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 ładna fazerka ;D jestem w trakcie robienia prawka i to jeden z motorow, ktore biore pod uwage wydeszek do Edhaust i bedzie pieknie ryczal:D mozna wiedziec ile dales ?
kajetanbudacz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Również przyłączam się do pytania 'jhimo'-jeśli można napisz także gdzie szukałeś moto-forum yamahy? Kupić w dobrym stanie to jeszcze większa loteria niż z autem.. Jak spalanie w porównaniu do tdm? Dużo gorzej jedzie z dołu niż tdm?
skrab Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jazda porównywalna,ja jestem bardziej zadowolony z fazera lepiej idzie 100km robi co trzeba, i inna praca silnika jest bardziej elastyczny,niższy, spalanie też mniejsze 5,5l tąpniete z LG g3
Rekomendowane odpowiedzi