Opublikowano 13 Maja 201610 l Witam. Mam taki problem odnośnie niedziałającego nagłośnienia z tyłu. Otóż wszystkie głośniki z tyłu wraz z subwooferem nie działają, przód gra wszystko fajnie pięknie a z tyłu cicho. Chciałbym aby ktoś zerknął na to wszystko fachowym okiem, gdyż może coś źle mam podłączone. Dołączam zdjęcia i z góry dzięki za pomoc i odpowiedź.. Linki do zdjęć: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw bez rejestracji! - c10fa39892a57.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw bez rejestracji! - ba4ba5dc79209.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw bez rejestracji! - 384d5f63bccbc.jpg Wzmacniacz: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw bez rejestracji! - 41c2344ac082b.jpg
Opublikowano 13 Maja 201610 l masz originalne radio? jesli tak to po co masz ten adaptery? wypnij je i podlacz originalne koncowki do radia.
Opublikowano 14 Maja 201610 l Autor Tak radio oryginalne a takie otrzymałem już podpięte, a które to podpiąć gdzie? jak? i do czego? Edytowane 14 Maja 201610 l przez minio47
Opublikowano 15 Maja 201610 l Autor Ale które te adaptery odłączyć Działa wszystko podpiolem ta czerwona kostkę i działa dzięki ;-)