Vanzz3 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Witajcie! Borykam sie z w moim Audi z odczuwalnymi wibracjami przy dodawaniu gazu w przedziale 90-100 km/h. Czuc dokladnie w momencie wyprzedzania. Myslalem ze to kwestia zimowych opon, aczkolwiek po zmianie na letnie i wywarzeniu problem nadal jest. Kierownica nie bije. Szczegolnie czuc to w nogach. Jakis pomysl od czego moglbym zaczac diagnoze? 2.0 tdi BLB
kubabkb Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 mam to samo u siebie i dalej nie znalazlem rozwiazania
BF10 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Ktoś wcześniej chyba o tym pisał, ale pewny nie jestem. Sprawdź drążki kierownicze, widziałem kiedyś podobny post i ktoś to proponował. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Vanzz3 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Opublikowano 19 Maja 2016 Macie tez tak, ze przy 75-80km/h slychac takie "wycie"? Tylko w tym przedziale... Drazek kierownicy to chyba by powodowal luz na kierownicy, a u mnie ani sladu nie ma
BF10 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Łożysko w kole ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Vanzz3 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 No wlasnie nie slychac szumu na podniesionym aucie i krecac kolem Przyjrzalem sie uwaznie. To wycie sluchac tylko w momencie jak dodam gazu, na puszczonym gazie cisza, obojetnie czy na D, manualu, czy S (multitronic). Tylko w przedziale 75-80km/h
Rekomendowane odpowiedzi