Grzesiek 27 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Siema mam problem chodzi o chamulce , podczas jazdy zapala mi sie abs i esp , pedał robi sie twardy izaciska mi hamulce i stop. odpimałem serwo i zasysa dobrze , musze popuscic jedna sekcje od pompy esp i wypuscis płyn wtedy hamulce puszczają . , acha jeszcze jedno a klocki hamulcowe z tyłu mam zjechane do zera z prawej strony Siema mam problem chodzi o chamulce , podczas jazdy zapala mi sie abs i esp , pedał robi sie twardy izaciska mi hamulce i stop. odpimałem serwo i zasysa dobrze , musze popuscic jedna sekcje od pompy esp i wypuscis płyn wtedy hamulce puszczają . , acha jeszcze jedno a klocki hamulcowe z tyłu mam zjechane do zera z prawej strony Siema mam problem chodzi o chamulce , podczas jazdy zapala mi sie abs i esp , pedał robi sie twardy izaciska mi hamulce i stop. odpimałem serwo i zasysa dobrze , musze popuscic jedna sekcje od pompy esp i wypuscis płyn wtedy hamulce puszczają . , acha jeszcze jedno a klocki hamulcowe z tyłu mam zjechane do zera z prawej strony siema powiem tak chamulce naprawione działaja pięknie ! powodem zaciskania sie chamulców podczas jazdy była padnięta pompa abs cena pompy 200 pln koszt roboty z zaprogramowaniem konta skretu kierownicy 150 pln .
Rekomendowane odpowiedzi