Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cieknacy czujnik AC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przestała działać mi klimatyzacja i zauważyłem ze przy czujniku(chyba to jest czujnik) wydobywa się płyn wie ktos co to jest za czesc i jaki jest koszt wymianay??i nadodatek przy starcie silnika odrazu zalacza sie wetylator i chodzi do czasu gdy nie wyłączę AC

a4d282270d4b7893087a0edbf63f5e7e.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Jaki wentylator ??? : ) Przeciez musi chodzić jak masz klime włączona :D

Opublikowano

Jest to chyba czujnik ciśnienia klimatyzacji tzw. presostat jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi. Tyle ze pod nim chyba powinien być jakiś zaworek bo u siebie w b5 jak wymieniałem czujnik to układ sie nie rozszczelnił

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, ale też mam podobny problem. Dzisiaj po wyjeździe z parkingu podziemnego galerii klima przestała chłodzić i z tego czujnika zaczął wydobywać się dym, ale przypuszczam, że był to po prostu czynnik chłodzący. Teraz mam pytanie: czy jest możliwe, żeby ten czujnik sam się wykręcił, ponieważ u mnie widać kawałek gwintu? Jaki jest koszt nowego czujnika, jeżeli zajdzie potrzeba wymiany?

Nie będę zakładał nowego tematu, ale też mam podobny problem. Dzisiaj po wyjeździe z parkingu podziemnego galerii klima przestała chłodzić i z tego czujnika zaczął wydobywać się dym, ale przypuszczam, że był to po prostu czynnik chłodzący. Teraz mam pytanie: czy jest możliwe, żeby ten czujnik sam się wykręcił, ponieważ u mnie widać kawałek gwintu? Jaki jest koszt nowego czujnika, jeżeli zajdzie potrzeba wymiany?

Problem rozwiązany. Wystarczyło wymienić czujnik, bo rozszczelnił się na pinach i oczywiście nabić klimatyzację :)