Opublikowano 7 Czerwca 201610 l Witam, potrzebuje kupić nowe BiXenony do Audi a4 B7 S-line. Okazało się ze wersja S-line z białym kierunkowskazem jest sporo tańsza (rownież bardziej mi sie podoba) jednak sprzedający nie był pewny czy będą pasować np. mocowania. Z tego co widze to montowane one były od roku 2006 a moje audi jest z 2005. Wiecie może czy będą pasować ? Poniżej link do tych które chciałbym kupić (tu akurat z Allegro gdzie gość zapewnił mnie ze beda pasować) http://allegro.pl/lampy-audi-a4-b7-xenon-bixenon-s-line-lewa-prawa-i6005744982.html Z góry dzięki za szybką odpowiedż - chciałbym je zamówić jak najszybciej bo Andzia stoi bez oczu
Opublikowano 7 Czerwca 201610 l Lampy będą pasować, ale fakt czy są tańsze to temat do dyskusji. Cena którą masz w aukcji to jest dosyć drogo. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Czerwca 201610 l Autor dogadałem się na 1400 z przesyłką przez przetwornic (moje będą pasować?). To już chyba lepiej ?
Opublikowano 7 Czerwca 201610 l Okazało się ze wersja S-line z białym kierunkowskazem jest sporo tańsza (rownież bardziej mi sie podoba) jednak sprzedający nie był pewny czy będą pasować np. mocowania. Lampy z białym kierunkowskazem są droższe niż z pomarańczowym. Uważaj na tego sprzedającego Lampy Audi A4 B7 Xenon Bixenon S-LINE Lewa Prawa (6005744982) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. , bo ma dużo lamp kombinowanych, rozklejanych itd.
Opublikowano 7 Czerwca 201610 l Okazało się ze wersja S-line z białym kierunkowskazem jest sporo tańsza (rownież bardziej mi sie podoba) jednak sprzedający nie był pewny czy będą pasować np. mocowania. Lampy z białym kierunkowskazem są droższe niż z pomarańczowym. Uważaj na tego sprzedającego Lampy Audi A4 B7 Xenon Bixenon S-LINE Lewa Prawa (6005744982) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. , bo ma dużo lamp kombinowanych, rozklejanych itd. Potwierdzam, ten sprzedający naprawia lampy, robi jedną lampę z trzech innych, radzę omijać go z daleka
Opublikowano 8 Czerwca 201610 l Autor to lepiej kupić nowe lampy DEPO ? Gość w rozmowie telefonicznej twierdził że lampa jest z demontażu - nie jest rozkładana wg. niego - można to jakoś zweryfkować ? To nie lepiej za 1000zl kupic od Gwerty? Cześć, co masz dokładnie na myśli ? Bo sprawdzałem forum i nie widze żeby akurat ktoś sprzedawał coś takiego.
Opublikowano 8 Czerwca 201610 l to lepiej kupić nowe lampy DEPO ? Gość w rozmowie telefonicznej twierdził że lampa jest z demontażu - nie jest rozkładana wg. niego - można to jakoś zweryfkować ? mając lampę w ręce widać przeważnie że była rozklejana. Reflektor w b7 bardzo łatwo rozkliejć i ponownie skleić, wystarczy podgrzać w piekarniku przez kilka minut i lampa łatwo się rozkleja. Nowych lamp zamienników raczej unikaj, ich jakość jest kiepska. Poszukaj zaufanego sprzedawcy który sprzeda Ci lampy nie kombinowane w dobrym stanie.
Opublikowano 8 Czerwca 201610 l Autor a jeżeli zaryzuje i mimo wszystko kupie od tego gościa (zależy mi niestety na czasie bo wyjeżdżam) to czy moja przetwornica będzie pasować to oferowanych lamp z Allegro ?
Opublikowano 9 Czerwca 201610 l a jeżeli zaryzuje i mimo wszystko kupie od tego gościa (zależy mi niestety na czasie bo wyjeżdżam) to czy moja przetwornica będzie pasować to oferowanych lamp z Allegro ? Jeżeli masz bixenony nieskrętne i kupisz lampy nieskrętne to przetwornica będzie pasować.
Opublikowano 9 Czerwca 201610 l Autor Dziekuje za info. Faktycznie ten gosc z aukcji okazal sie jakims kretaczem. Jak zaczalem dokladnie wypytywac i prosic o zapewnienie ze jest ok oraz o gwarancje - nagle lampy "juz sie sprzedaly" - mimo ze na Allegro caly czas sa. Login - "twojskuter_pl" - rowniez nie polecam!
Opublikowano 9 Czerwca 201610 l Ja dzisiaj dostanę lampy skrętne od innego allegrowicza, jak je obejrzę to dam znać czy jest godny zaufania i dam namiary.
Opublikowano 9 Czerwca 201610 l Autor Opowiem dobry dowcim zafundowany wlasnie przez PZU: Skradziono mi dekielki I rozwalone zostaly reflektory - o ktore rozchodzi sie w tym temacie. Pakiet w PZU - wymiana na oryginalynch czesciach. Wycena PZU: 800 zl .....
Opublikowano 9 Czerwca 201610 l To na jedną używaną lampę może ledwo starczy... Ja kupiłem lampy u tego gościa: http://allegro.pl/lampy-przod-bi-xenony-kompletne-biale-audi-a4-b7-i6249490581.html Wszystko wydaje się ok.