Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

odzyskanie hasła z facebook'a bez e-mail'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam niemały problem. Kumpel poprosił mnie o pomoc, a mi się już pomysły skończyły.

Sprawa wygląda tak: kumple ma konto na facebooku od 100 lat i zawsze z niego korzystał na telefonie w którym ma zapisane hasło w aplikacji i wszystko jest ok. Teraz kupił sobie nowy telefon i chce też mieć na nim swojego facebooka, ale nie pamięta hasła. I teraz pojawia się problem, bo w jednej z zakładek w jego profilu gdzie jest miejsce na powiązane konta e-mail nie ma żadnego adresu (nie mam pojęcia jak to jest możliwe), ani też nr telefonu - nie wiem jak jest możliwe założenie konta bez adresu e-mail, czy też nr telefonu, ale widocznie jest lub kiedyś było.

Podczas próby odzyskania hasła czy też nazwy użytkownika przez "Nie pamiętasz nazwy konta?" na stronie facebooka wychodzi mi coś takiego:

jwfe2vvm.png

podczas gdy np. na koncie w którym jest e-mail oraz nr telefonu wychodzi coś takiego:

t9n2f7az.png

Ja nie posiadam konta na facebook'u, więc zabordzo nie wiem co w tym momencie zrobić. Szukałem na stronie facebooka gdzieś jakiegoś kontaktu z pomocą techniczną, ale tam chyba coś takiego nie występuje, jest tylko jakieś głupie FAQ, które w niczym mi nie pomoże.

Ktoś ma pojęcie jak to ugryźć oraz ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest możliwe że profil kumpla nie ma powiązanego żadnego e-maila, czy też nr telefonu - jak on założył te konto?

Od razu dodam od siebie, że przy próbie dodania adresu e-mail na telefonie, z którego ma obecnie dostęp do swojego profilu wymagane jest hasło którego kumpel nie zna.

Opublikowano

Nie jest to mozliwe bez emaila,ale takie slabe emaile jak wp czy onet i inne dziadostwo same sie kasuja chyba po 1,5 roku jesli sie przez ten czas nie zalogujesz na poczte,i pewnie tu tak bylo zalozyl sobie na szybka maila i o nim zapomnial,email zniknal a po wylogowaniu z fb juz nie wrocisz na niego,moja szwagierka miala to samo,nie da sie juz nic zrobic,niech zaklada inne konto.

Opublikowano
  • Autor

a jest gdzieś możliwy jakiś kontakt z supportem facebooka - interesuje mnie nawet kontakt w wersji angielskiej??

Opublikowano

Jest jest zerknij to znajdziesz, mojej kobiecie ktos konto zglosil ze sie niby podszywa pod kogos i zablokowali,kontaktowalem sie z nimi ale ciezki temat byl,odblokowali dopiero po wyslaniu fotki z trzymanym w reku dowodem osobistym obok twarzy tak by bylo widac twarz a na dowodzie foto i czytelne dane,nr dowodu czy pesel i wazne nry kazali zaslonic,wszystko trwalo ponad tydzien,ale w przypadku twojego kolegi bez maila moim zdaniem to nie przejdzie.

Opublikowano
  • Autor

możesz mnie bardziej naprowadzić na ten kontakt, bo ja jestem ślepy i nie mogę tego znaleźć ;)