July 3, 201610 yr Siema wszystkim Mam audice 1995 rok 1.6 z lpg nie wiem jakie jest oznaczenie silnika bo mam go od 2 godzin. W czym problem. Sa duze luzu na pol osiach. Przeguby zew i wew sa oki. Skrzynia sie konczy czy moze byc trafiony mechanizm roznicowy? Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
July 4, 201610 yr Skrzynia czyli mechanizm różnicowy, mam to samo lecz juz przywyklem i delikatne operowanie gazem i sprzeglem mozna zniwelowac ten problem Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
July 6, 201610 yr Author A jakos samemu to naprawic zwalic skrzynie i jakis zestaw naprawczy jest cos takiego Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
July 7, 201610 yr Chyba mało opłacalne, sam tego nie ogarniesz a w serwisie zapłacisz kupę szmalu... lepiej używkę kupic.. używkę sprawdzisz namacalnie czy ma luz kręcąc w przeciwne strony piastami. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
July 7, 201610 yr Author Oki dzięki za info. Pozdrawiam temat zamkniety Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka