July 19, 201610 yr Mam zepsuty sterownik wentylatorów o nr 8E0959501 R i mam pytanie czy ktoś wie czy z inna literą na końcu mogę założyć czy nie bo o tym numerze to tylko w sklepie za 1100 zł
July 19, 201610 yr a skąd wiesz że to akurat sterownik wentylatorów jest zepsuty? przełożyłeś ten sterownik do innego auta i ten sam problem wystąpił ? Jakie objawy ?
July 19, 201610 yr Author Mam zepsuty sterownik wentylatorów o nr 8E0959501 R i mam pytanie czy ktoś wie czy z inna literą na końcu mogę założyć czy nie bo o tym numerze to tylko w sklepie za 1100 zł Tak mi powiedział mechanik ponieważ kupiłem auto i nie chodził wentylator okazało sie ze odłączony był bezpiecznik pod kierownicą wsadzilismy bezpiecznik i wentylator cały czas chodzi nawet jak sie wyłączy silnik a nie jest nagrzany. Mam zepsuty sterownik wentylatorów o nr 8E0959501 R i mam pytanie czy ktoś wie czy z inna literą na końcu mogę założyć czy nie bo o tym numerze to tylko w sklepie za 1100 zł Tak mi powiedział mechanik ponieważ kupiłem auto i nie chodził wentylator okazało sie ze odłączony był bezpiecznik pod kierownicą wsadzilismy bezpiecznik i wentylator cały czas chodzi nawet jak sie wyłączy silnik a nie jest nagrzany. a błąd jest P1672 Wentylator 1 zwarcie do masy lub przerwa w obwodzie.