July 21, 201610 yr Witam, mam nastepujące pytanie jakie fabrycznie głośniki zanjdowały się w tylnej półce? W przednich drzwiach wiem jakie są w tylnych tez mam (sam dokładałem) i mam założone te z syczkiem na środku. Z tego co słyszałem w tylnej półce powinny być głośniki basowe (mogę się mylić ale tak słyszałem) pytanie które to są bo np na allegro nie mogę znaleźć innych niż te w drzwi przednie i tylnie.
August 8, 201610 yr http://www.fotosik.pl/zdjecie/845b6f8079405610 tutaj masz kolego moje zdjęcie jakie głośniki zakładasz na tył ?
September 19, 20169 yr panowie podpinam się pod temat. Jaki rozmiar wejdzie w półkę bo chciałbym zakupić nowe. Czy 16 wejdą i nie będą wadzić o blachę pod spodem ? Czy któryś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć na moje pytanie?
September 25, 20169 yr W tylną półkę wchodzą głośniki 165mm tylko ja robiłem tak że tą kwadratową ramkę zostawiłem z ori głośników po prostu wyciąłem je i do tej ramki przykręciłem głośniki. Druga opcja jest taka że zdejmujesz maskownice i pod nie wkładasz głośniki o rozmiarze 5x7 to jest taka elipsa mniejsza trochę niż te 6x9 jak już zdejmiesz maskownice wpasowujesz głośnik i zakładasz maskownice która będzie dociskała i utrzymywała głośnik żeby nie latał
September 27, 20169 yr W półkę tylko głośniki niskotonowe żeby nie psuć sceny. Ale jeżeli nie masz bose to sobie odpuść. Lepiej wsadzić skrzynie do bagażnika.