July 26, 201610 yr Witam w mojej audicy od jakiegoś czasu zaczęły ni się dziać dziwne rzeczy z gazem Pierwsze to to że raz mi się gaz sam wyłączył a dwa ze w momencie odpalenia gaz pika 3 razy co sygnalizuje rezerwę chociaż mapelnilem do pełna ??? Czy spotkał się ktoś kiedyś z tym problemem ???
July 27, 201610 yr LPG ? na profilu masz napisane PB a mówisz o gazie jeżeli już mowa o LPG to obstawiam jakiś czujnik, mi się wyłączał po przekroczeniu 4K obrotów i również pikał 3 razy choć nie pokazywał że jest minimalna ilość gazu. podjedź do gazownika niech to przejrzy... sam nie dojdziesz Edited July 27, 201610 yr by TomOskroba
July 27, 201610 yr Author Sorrki ale dopiero złożyłem gaz niedawno i zapomniałem zmienić status Ale ogólnie można z tym jeździć bo mam trasę do zrobienia 900km a najbliższy gazownik dopiero za 400
July 27, 201610 yr źle ustawione - czujnik na bank, też tak miałem.. świeżo po instalacji może tak być, u gazownika nie zajmie to wiecej niż 15 minut
July 27, 201610 yr A można z tym jeździć nic się nie stanie ??? wyłączający się gaz podczas jazdy to wystarczający dowód aby coś z tym zrobić