July 28, 201610 yr Witam, mam a4 b5 przedlifta i przymierzam sie do montazu zderzaka od s4 wraz z halogenami. W moim aucie oryginalnie byly halogeny ale w lampie, mam rowniez przycisk od swiatel przeciwmgielnych przednich. Moje pytanie to: skad trzeba pociagnac kabel zeby wlaczaly sie po wlaczeniu ori przycisku? Czy szukac sygnalu probnikiem do razu za wlacznikiem, czy dopiero za jakims przekaznikiem? Zakladalem do samochodu lampy poliftowe i musialem wkladac takze nowa wiazke poniewaz poprzednia to byl jakis elektryczny ulep a w nowej zaden przewod nie ma napiecia po wlaczeniu halogenow w przycisku. Pozdrawiam.
July 28, 201610 yr Cześć, kilka lat temu miałem podobną sytuację w b5 z lampami boscha. Jeśli dobrze pamiętam, to znalazłem rozpiskę kabli idących do lampy, wypiąłem + (-?) odpowiedzialny za przeciwmgłowe i przedłużyłem kabelek aż do zderzaka na dole. Z drugim biegunem to samo, z tym, że nie wypiąłem, a wpiąłem się do niego. W Twojej sytuacji sprawdziłbym najpierw próbnikiem za włącznikiem, i jeśli znalazłbyś sygnał to podpięcie na krótko w celu sprawdzenia. Jeśli nie, szukać przekaźnika Pozdrawiam, Marek. Edited July 28, 201610 yr by xXxMAROKOxXx
July 29, 201610 yr Author No ok, w takim razie jak bede sie za to zabieral to napisze po robocie co i jak jakby ktos w przyszlosci szukal.
July 29, 201610 yr było na forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2265-b5-all-montaz-halogenow-przedlift/