Opublikowano 19 Lutego 200719 l Nie świeci mi światło biegu wstecznego gdy cofam bezpieczniki ok . Co z tym zrobić
Opublikowano 19 Lutego 200719 l Sprawdz czujnik, odłącz kabelki i zewrzyj razem jak zapali to czujnik do wymiany
Opublikowano 19 Lutego 200719 l Musisz go poszukać na skrzyni biegów, w większości aut jakie miałem jest dostępny od spodu
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Chciałbym to odswiezyc... Wrzucam wsteczny, światła wsteczne błyskna i gasną, albo wrzucam wsteczny i przytrzymuje mozno drążek do tyłu to sie świecą a jak tylko puszczę to gasną...co to moze byc? dzieki za odpowiedz
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Chciałbym to odswiezyc... Wrzucam wsteczny, światła wsteczne błyskna i gasną, albo wrzucam wsteczny i przytrzymuje mozno drążek do tyłu to sie świecą a jak tylko puszczę to gasną...co to moze byc? dzieki za odpowiedz W pierwszej kolejności czujnik biegu wstecznego do sprawdzenia. -- Pozdrawiam. Sławek
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Chciałbym to odswiezyc... Wrzucam wsteczny, światła wsteczne błyskna i gasną, albo wrzucam wsteczny i przytrzymuje mozno drążek do tyłu to sie świecą a jak tylko puszczę to gasną...co to moze byc? dzieki za odpowiedz W pierwszej kolejności czujnik biegu wstecznego do sprawdzenia. -- Pozdrawiam. Sławek no nie ma problemu tylko gdzie on jest?
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l no nie ma problemu tylko gdzie on jest? Bez kanału lub podnośnika się nie obejdzie. Instrukcja poniżej dotyczy co prawda A4 B6, ale w B5 będzie podobnie: -- Pozdrawiam. Sławek
Opublikowano 31 Grudnia 201015 l Panowie on ma Audiczkę z 1996 roku. Czujnik jest na górze skrzyni biegów. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5551ed225b40c505.html Sprawdź jak powiedzieli wcześniej zewrzyj dwa kable. Na moje to wina czujnika (raczej włącznika świateł cofania).