andreew27 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam mam problem z poprawnym zakodowaniem nowego sterownika BCM 1 8K0907063DL Ochrona komponętów została ściągnieta, mam Vag can pro Potrzebuję zakodować doświetlanie zakętów,Ledy jako DRL dzienne Ledy jako postój, Bixenon z przesłoną, servotronic nie działa w tej chwili,Jest to sterownik 38 bajtowy, i w progamie jest tylko kilka objaśnień odnośnie długiego kodowania, próbowałem VCDSem ale nic więcej nie znalazłem.
wrclaguna Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam mam problem z poprawnym zakodowaniem nowego sterownika BCM 1 8K0907063DL a stare kodowanie było zapisane ? Potrzebuję zakodować doświetlanie zakętów opis jest na FORUM ,Ledy jako DRL dzienne Ledy jako postój, Bixenon z przesłoną OPIS jest na FORUM servotronic nie działa w tej chwili W POLIFCIE nie ma servotronica
andreew27 Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Witam mam problem z poprawnym zakodowaniem nowego sterownika BCM 1 8K0907063DL a stare kodowanie było zapisane ? Potrzebuję zakodować doświetlanie zakętów opis jest na FORUM ,Ledy jako DRL dzienne Ledy jako postój, Bixenon z przesłoną OPIS jest na FORUM servotronic nie działa w tej chwili W POLIFCIE nie ma servotronica Właśnie szukam ale nie potrafię znaleść tematu z kodowaniem skrętnych lamp kodowanie w nowym sterowniku jest puste ponieważ mam nowy i są same zera Edytowane 30 Lipca 2016 przez andreew27
Rekomendowane odpowiedzi