July 31, 201610 yr Witam tak jak w temacie którędy najlepiej przeprowadzić kable od zasilania z aku oraz sygnałowe bo głośnikowe domyślam sie że progiem. W bagażniku wzmacniacz z subem i przednie głośniki też napędzane z wzmacniacza Edited July 31, 201610 yr by fenri95
August 9, 201610 yr Author Już sobie z tym poradziłem . Od strony kierowcy puściłęm zasilanie nad bezpiecznikami przez komputer prosto do aku. sygnałowy kabel prawym progiem. A głośniki na przód wiadomo prawy lewy.
August 11, 20169 yr Author Oczywiste bo zakłucenia lecą wtedy Spodziewałem sie że bedzie gorzej przeprowadzić te kable ale poszło szybo i speawnie.
August 31, 20169 yr Teraz jeszcze kwestia wzmaka. Ja na wzmacniaczach Rockford'a i Helix'a łapałem zakłócenia. Przyczyną okazały się kable sygnałowe puszczone prawym progiem (AIV Silverado). Po przeniesieniu kabelków na środek auta piski ustąpiły. Problem pojawił się tylko na wzmacniaczach tych dwóch firm, dokładnie na modelu Helix A6 Competition i Rockford Fosgate POWER 800a4. Na innych wzmakach, których sporo przerzuciłem przez auto, piski nie występowały. Pozdrawiam i życzę miłego grzebania przy CA.
September 17, 20169 yr Już sobie z tym poradziłem . Od strony kierowcy puściłęm zasilanie nad bezpiecznikami przez komputer prosto do aku. sygnałowy kabel prawym progiem. A głośniki na przód wiadomo prawy lewy. Cześć. ile miałeś kabla zasilającego z aku 6 metrów ??