August 8, 201610 yr Witam! Mam problem z odczytem i zapisem wsadu w A4 B7 BKE ecu 03G 906 016FE mpps-em v16. Przy próbie odczytu/zapisu wyskakuje komunikat "dostęp zabezpieczony". Próbowałem już odłączyć wentylator chłodnicy, na podłączonym prostowniku i nic nie daje. Macie jakieś pomysły jak to ogarnąć? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
August 8, 201610 yr Author Nie , wlasnie jest gotowiec wgrany, kupiłem takiego. Mam ori wsad ale nawet go nie moge wgrac bo "dostęp zabezpieczony". Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
August 8, 201610 yr Author To tym mpps nie da rady? A jak Bdm to programator, podstawki, itp.? Cztery pierścienie... ... robi wrażenie!!!!
August 8, 201610 yr No nie da rady. Inaczej jakby był ori sprzęt i nie klon to w nowszej wersji pewnie poczyta..
August 8, 201610 yr Author A który programator bdm kupić zeby to poszło? Cztery pierścienie... ... robi wrażenie!!!!
August 31, 20169 yr Da się ten sterownik odczytac i zapisać przez OBD ale widocznie twój klon MPPSa sobie z tym nie radzi. Do odczytu po BDM możesz użyć np. K-Taga. Edited August 31, 20169 yr by Jarol