Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Czy przewody hamulcowe mogą blokować koła ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 samochod skode felicje rok 2000 mam problem z hamulcami. Zamieszczam tutaj wiadomosc gdyz nie moge uzuyskac info na zadnym forum od skody-powod nie dzialaja tak dobrze i nie sa popularne jak te od a4:) Blokujac mi przednie kola mam wymienione nowe lozyska tloczki prowadnice caly zestaw naprawczy i nic nie dalo. Mam wszystkie nowe rzeczy oprocz przewodow hamulcowych czy one moga blokowac kola?sa gumowe dzieki za info i sorry ze na tym forum ale nie moge uzyskac odpowiedzi licze na wasza pomoc

Opublikowano

ja kiedys w eskorcie tez wszystko wymienilem i okazalo sie ze gomowe wezyki zpecznialy od srodka i nie odbijal hamulec!wymienilem na konu i pomoglo!

Opublikowano

ja kiedys w eskorcie tez wszystko wymienilem i okazalo sie ze gomowe wezyki zpecznialy od srodka i nie odbijal hamulec!wymienilem na konu i pomoglo!

miałem podobny przypadek,także bardzo prawdopodbne.
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź w takim razie zakupie przewody. Nie potrzebnie wymienialem reszte rzeczy w hamulcach bo byly dobre ale coz.... pozdro

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne

Opublikowano

no mi nie pomogła wymiana przewodów :P

napisz czy się udało jak nie to masz pompę do wymiany :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam. Dzisiaj kupiłem już przewody zgodnie z wasza sugestią. Na dniach spróbuję wstawić. Oczywiście że dam znać, wówczas może komuś kto znajdzie się w podobnej sytuacji będę mógł pomóc. Nawet jak to pomoże jednej osobie warto było założyć tego posta. Poki co dzięki za rady i pozdrawiam[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 21:03_________________________________________________wymienilem tydzien temu przewody wszystko wrocilo do normy kola nie sa zblokowane i samochod zaczal malo palic. Reasumujac stare przewody mimo ze nie maja wyciekow itd w srodku moga sparciec przez co plyn sie nie cofa i blokuje kola. Mam nadzieje ze sie komus przyda to w przyszlosci kto bedzie mial podobny problem co ja pozdrawiam serdecznie