Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Serwis klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam problem, kupiłem taki srodek do odgrzybiania http://www.allegro.pl/item188778123_odgrzybiacz_do_klimatyzacji_wurth_u_nas_najtaniej_.html i nie mogę znależ przewodu odprowadzającego wilgoć z parownika, jestem szczęsliwym posiadaczem (od miesiąca) A-4 1,9 TDi z końca roku 96. Proszę o pomoc i opinie czy ten srodek jest dobry. Pozdrawiam! :cry:

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 28-04-2007, 11:04 ]

na poczatek regulamin poczytaj i dział Newbie odwiedz kolego :evil:

Przepraszam za ten karygodny błąd, już go naprawiłem. :redface:

Bardzo prosze o dpowiedż, jade w trase we wtorek i chciałbym mieć już z głowy te grzybki!

Opublikowano

Cześc

mam pytanko

Mam a4 1,9tdi 2004

Miałem już wiele razy czyszconą klimę w serwisie i innych firmach. Środek był podawany na sam parownik. Nie przyniosło to nigdy efektu.

Auto kupilem jako nowe a smierdzieć zaczeło już po czterech miesiącach.

Co jeszcze mozna zrobic?

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 29-04-2007, 13:21 ]

kolego regulamin przeczytaj na poczatek i odzwiedz dział Newbie a potem pogadamy :twisted:

Sorry za błąd

Opublikowano
Witam wszystkich! Mam problem, kupiłem taki srodek do odgrzybiania http://www.allegro.pl/item188778123_odgrzybiacz_do_klimatyzacji_wurth_u_nas_najtaniej_.html i nie mogę znależ przewodu odprowadzającego wilgoć z parownika, jestem szczęsliwym posiadaczem (od miesiąca) A-4 1,9 TDi z końca roku 96. Proszę o pomoc i opinie czy ten srodek jest dobry. Pozdrawiam! :cry:

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 28-04-2007, 11:04 ]

na poczatek regulamin poczytaj i dział Newbie odwiedz kolego :evil:

Przepraszam za ten karygodny błąd, już go naprawiłem. :redface:

Bardzo prosze o dpowiedż, jade w trase we wtorek i chciałbym mieć już z głowy te grzybki!

we wtorek beda na foru wszystkie fotki co ,gdzie ,kiedy i jak wiec prosze o cierpliwość była cała zima i nikt nie pomyślał ze ma klimatyzacje :rotfl::rotfl:

Opublikowano

Dzięki Iceman! Sory że tak zawracam tyłek ale jak już pisałem Audiczke mam od miesiąca i to jest moje pierwsze auto z klimą, więc nie wiele wiem na temat klimatyzacji. a czy mógłbyś mi jeszcze napisać czy ten środek który kupiłem jest dobry czy to kicha jest?

http://www.allegro.pl/item190322740_wurth_profi_odgrzybiacz_klimy_na_dwa_razy_.html

Pozdrawiam! :biggrin: :audi:

Opublikowano

srodek jak srodek, na poczatku mojej kariery stosowałem go ze dwa razy jedyne co ma dobre to rozpylacz ale ogólnie działa :rotfl:

Opublikowano

A jaki środek proponujesz -Motipa? bo przeczytałem że o takim pisaliście wyżej. Jeśli więc jest lepszy to gdzie go można kupić za nie duże pieniążki? :audi: