Dawidepd Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Witajcie. Koledzy mam problem mianowice zalważyłem od wczoraj ze pod autem pojawiły sie male plamy oleju . Zdjolem oslone silnika ta plastykowa co masz np znaczek audioli 19.DI i pod znalazlem pekniety wąż . Moze to byc wina tego oleju czy trzeba to wymienic a olej szukac dalej moze jakas uszczelka czy cos ? http://www.fotosik.pl/u/dawidunw/album/2365135dwa pierwsze zdjecia Edytowane 1 Października 2016 przez Dawidepd
OLIVER Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Kolego po 1 zmień kod silnika w profilu Po 2 jak napiszesz post to go przeczytaj nim go wyślesz. Czy to co napisałeś trzyma sie kupy.... A wracając do Twojego pytania Tak trzeba to wymienić . Raczej to jest przyczyną wycieku oleju do komory silnika Szukaj : Rura odpowietrzająca 028 103 509 Koszt w ASO to około 69 zł Edytowane 1 Października 2016 przez OLIVER
Dawidepd Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Dzieki wielkie w poniedzialek to zrobesobie. Bo juz myslalem ze moze jakas uszczelka czy cos dalej . Mam nadzieje ze to wymienie i bedzie gicior. Powiedz mi ogarniasz troche vcds lite ?? Jaktak daj znac na pw mam pare pytan
Jorgelito Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 U mnie też się pojawiały plamki oleju pod autem. Miałem również pekniętą m.in tą rurkę co kolega na zdj pokazał. Ale przez nią mało co oleju mi waliło (praktycznie pare kropeczek oleju w komorze silnika) Silnik wymyłem i wyciek zlokalizowany. Rura odpowietrzająca, tyle że ta dłuższa, co z tej puszki idzie do głowicy (028 103 491M), taaam to się dopiero działo Przy łączeniu z samą głowicą, rura popękana, oring też już pewnie nie trzymał. Koszt też mniej więcej taki jak tej krótkiej rurki.
Dawidepd Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 No dobrze kolego u mnie to z tego leci bo musialem zakleic jak narazie izolacja i nie ubywa mi oleju jak narazie norma jest wiec chyba jest dobrze bo wczesniej widzialem ubytek. Tylko kolego mam taki problem ze nie moge tego nigdzie kupic. W 3 hurtowniach nie ma dzwonilem do dwoch ASo i produkt w tym roku w marcu zostal wycofany. I szukam. Ma moze ktos nawet używke w dobrym stanie ??
Jorgelito Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Ja kupowałem miesiąc temu w motoryzacyjnym i nie było problemu. A jeśli faktycznie wycofane, to szroty zostają. Ewentualnie obdzwonić jakieś sklepy, akurat może będzie jeszcze na stanie, aukcje itp
Dawidepd Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 to weźdaj mi nr albo jak bys mogl skontaktuj sie i zapytaj. Jaka cena i czy wysylaja . Albo bys mi wyslal a ja kase CI cofne
Jorgelito Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Dzwoniłem.. Usłyszałem, że akurat nie mają na stanie. Mogą zamówić ... z serwisu .... sic :/ Na razie podziekowałem, ale jeśli faktycznie wycofane, to pupa blada ...
Dawidepd Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) zamowilem moim zdaniem zamiennik mowia ze nowy i oryginal. za 102 z wys. Firmy kayaba chyba Edytowane 12 Października 2016 przez Dawidepd
Rekomendowane odpowiedzi