mateusz13577 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Mam problem z radiem Chorus II, na wyświetlaczu pojawia się napis ''Phone". Po jego pojawieniu się nie mogę nic zrobić na radiu, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki jak i podczas jazdy słychać charakterystyczne dosyć głośne trzaski. Dodam, że posiadam uchyt telefonu, którego nigdy nie używałem. Dodatkowo nie mogę połączyć się Vagiem ( nie jest to wina kabla, na innym aucie łączy). Przed wystąpieniem problemu mogłem normalnie się połączyć. Proszę o pomoc.
MariuszKK Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Wygląda to jak przełączanie się radia w tryb telefonu.. może jest jakieś zwarcie w tym uchwycie. Najlepiej było by fizycznie odłączyć uchwyt od radia, by go nie przełączał. W moim aucie mogę uruchomić "Phone" jeszcze z kierownicy. Nic tam nie grzebałeś?
mateusz13577 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Problem rozwiązany. Podczas ulewnych deszczów zrobiło mi się akwarium w środku poprzez zapchane odpływy podszybia. Cały moduł bluetooth znajduje się pod nogami pasażera gdzie dosłownie elektronika pływała jak rybki Wysuszone i działa jak należy
kristof1231982 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Ten kto na to wpadł jest wielki 🙂 a Ty że to tu opisałeś 🙂😉 chyba że to 2in1 dzięki wielkie 🙂
Rekomendowane odpowiedzi