Szerszeń98 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Witam mam problem z moją a4 mianowicie od pewnego czasu nie szuka mi stacji radiowych autmoatycznie, a recznie tylko pare stacji w ktorych sa zakłócenia. Kiedyś zamontowałem wzmacniacz/seprarator antenowy i grało bez zarzutów. Od jakiegos czasu nie działa wg. Wymnieniłem antene na nową bo stara była uszkodzona i dalej to samo. Pytanie co może być przyczyną i gdzie mam podpiąć czerwony kabelek, który wychodzi z anteny, bo jak podepne pod stały + sa jeszcze gorsze zakłocenia??
avangarde1988 Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Witam mam problem z moją a4 mianowicie od pewnego czasu nie szuka mi stacji radiowych autmoatycznie, a recznie tylko pare stacji w ktorych sa zakłócenia. Kiedyś zamontowałem wzmacniacz/seprarator antenowy i grało bez zarzutów. Od jakiegos czasu nie działa wg. Wymnieniłem antene na nową bo stara była uszkodzona i dalej to samo. Pytanie co może być przyczyną i gdzie mam podpiąć czerwony kabelek, który wychodzi z anteny, bo jak podepne pod stały + sa jeszcze gorsze zakłocenia??Moze wzmacniacz Ci padl? Czesto sie to zdarza..
Rekomendowane odpowiedzi