Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pekla sprezyna z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z reguły jest tak, że dopiero jak się zdejmie to widać co i jak. U mnie na pierwszy rzut oka wyglądało też ok ( z zewnętrznej strony ), ale jak odkręcilem to takie kwiatki :facepalm:

http://i.imgur.com/GWBXhwm.jpg

Opublikowano
  • Autor

:facepalm: i musiałeś to zakupić?

Opublikowano

A Ty byś włożył z powrotem do auta tak skorodowane mocowania ? :) Akurat to już było po kupnie Eibacha, więc nie miałem innego wyjścia, poza tym bezpieczeństwo jest dla mnie kluczową sprawą, więc nie było innej opcji. Akurat trafiła mi się wtedy okazja, więc miałem szczęście. Trzeba szukać, a na pewno się znajdzie. Ale zanim zaczniesz szukać, sprawdź swoje, bo może wystarczy je dobrze odczyścić, odmalować i będą jeździć ;)

Opublikowano
  • Autor

Eibacha to brałeś z allegro, z ich glownej strony czy moze z jakiegos sklepu motoryzacyjnego?

Opublikowano

Eibacha brałem z Intercarsu :)

Żeby dobrać odpowiedni typ sprężyn do Twojego auta musisz sprawdzić na tabliczce pod maską jakie masz kategorie wagowe na konkretnych osiach.

Opublikowano

Eibacha to brałeś z allegro, z ich glownej strony czy moze z jakiegos sklepu motoryzacyjnego?

Napisz sobie do Trewor87. On ma wszystko to, czego potrzebujesz. I ceny tez ma niskie. Sam u niego kupowalem i jestem mega zadowolony. Wyslesz mu tabliczke z naciskami, a reszta sam sie zajmie.

Opublikowano
  • Autor

Spoko, widze ze kayaby nic nie dobierze bo nie moge znalezc 1BE, wszystko na 1BA. No cóż kończe temat i myślę dalej. Dzieki za pomoc :)