Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Po czyszczeniu przepustnicy zero reakcji na gaz Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj czyściłem w swoim ALT przepustnice, nie była aż tak zabrudzona. Wszystko zdemontowałem i zdjąłem dolną pokrywkę, tam również wszystko było czyste, wykręciłem również silniczek, również czysto. Złożyłem wszystko razem, czyściłem jedynie gardziel, bo lekko miał nagar. Po złożeniu wszystkiego, przekręciłem kluczyk aby zrobić adaptację, niestety przepustnica, ani drgnie. Radio wyłączone,klima również. Po odpaleniu i dodaniu gazu nie wkręca się na obroty, chodzi jak diesel. Błąd w Vagu to 17976 oraz 17987, wyskakuje cały czas, adaptacji vagiem również nie mogę zrobić. Ktoś z was wie o co chodzi? Jak ktoś z was wie to proszę o wskazówki bo teraz musze przez swój błąd jeździć rowerem do pracy 20km w jedną stronę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolego sprawdz kostkie od przepustnicy może gdzieś nie łączy. Ostatecznie odepnij akumulator na 1 min.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze jakieś podpowiedzi? Silniczek może być założony odwrotnie przy podstawie ?

Opublikowano

można jescze zrobić zrobić adaptacje vagiem- jeśli nie wyjdzie może sprawdzić wiązkę i czy dobrze podpięte

Opublikowano
  • Autor

Problem rozwiązany był na drugi dzien. Styki które znajdują się w środku przepustnicy były za lekko podgięte i nie dotykały płytki elektronicznej, która jest umieszczona w dolnej pokrywie przepustnicy