Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Awt dziwny dźwięk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Audiczka ma jakąś infekcje. Objaw jak na filmiku, dziwny dźwięk coś pomiędzy syczeniem powietrza a metalicznego stukniecia. źródła zlokalizwac nie umiem. Raz słyszę od strony Turbo raz od ssącego. Ostatnio wymieniałem odme i w bloku było trochę tego syfu... Rurki wyszyscilem. Czy to może być spowodowane zasysaniem czegoś przez smoka ? Albo nie wiem coś od podciśnienia ? Może zaworek ten w trojniku odmy tak syczec ? Bo dodam że przed czyszczeniem tam nie mogło powietrze się poruszać tak zasyfione bylo. Zaworek wyszyscilem puszcal tylko w jedną strone.

Daje link https://youtu.be/7oDVyEuECRU

Ps. Sorry za nieład pisze z tel.

Nikt nie ma pomysłu ? Dodam że dźwięk zwiększył swoją częstotliwość i potrafi być dłuższy.. Przy dodaniu obrotów do 3tyś. jakby zrównuje się z pracą silnika.

Witam,

Audiczka ma jakąś infekcje. Objaw jak na filmiku, dziwny dźwięk coś pomiędzy syczeniem powietrza a metalicznego stukniecia. źródła zlokalizwac nie umiem. Raz słyszę od strony Turbo raz od ssącego. Ostatnio wymieniałem odme i w bloku było trochę tego syfu... Rurki wyszyscilem. Czy to może być spowodowane zasysaniem czegoś przez smoka ? Albo nie wiem coś od podciśnienia ? Może zaworek ten w trojniku odmy tak syczec ? Bo dodam że przed czyszczeniem tam nie mogło powietrze się poruszać tak zasyfione bylo. Zaworek wyszyscilem puszcal tylko w jedną strone.

Daje link https://youtu.be/7oDVyEuECRU

Ps. Sorry za nieład pisze z tel.

Nikt nie ma pomysłu ? Dodam że dźwięk zwiększył swoją częstotliwość i potrafi być dłuższy.. Przy dodaniu obrotów do 3tyś. jakby zrównuje się z pracą silnika.

Edit.

Poszło łożysko w pompie wody...