Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

gdzie kupie i załoze tuleje poliuretanowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie potrzebuje waszej pomocy w zakupie tulei poliuretanowych do mojej audi a4 b8 2008r. 2.0 TDI caga do przedniego zawieszenia czyli do wahaczy dolnych,nie wiem czy dostane też końcówki drążków jak i sworznie wahaczy a mianowicie chodzi mi o jakieś namiary na firmę bądź kogoś kto się tym zajmuje

Opublikowano

Przestan.poliuretany po pol roku szlag trafia.wymien wachacze na te poprawione

Opublikowano
  • Autor

Przestan.poliuretany po pol roku szlag trafia.wymien wachacze na te poprawione

tzn na jakie

Opublikowano

Gumowo-olejowe.

Opublikowano
  • Autor

Gumowo-olejowe.

ok dzięki kolego a pytanie czy same tuleje idzie gdzieś dostać czy całe wahacze trzeba kupić-jakieś namiary

Opublikowano

Musisz kupić całe wahacze z polifta ( allegro, etc...).

Tuleja ma 75mm, gwint też jest inny, bo ma wymiar 14" ( tulejka w zwrotnicy do przeróbki ).

Albo nowe z aso ( tuleja 75 mm, z gwintem 12" ).

Opublikowano

nowe w aso 800 zl sztuka.na allegro obojetnie moga byc z 2014 r z a5,q5 luba4 znajdziesz za 300 zl komplet z tulejami.dodam ze w aso tuleje sprzedawane sa tylko ze zwrotnicami

edit. masz tu lekture.jak ja przeczytasz to sie nauczysz jak my wszyscy http://a4-klub.pl/index.php?/topic/198737-drgania-na-kierownicy-w-zakresie-predkosci-110-140-rozwiazanie-wymiana-tuleje-65-mm-vs-75-mm/

Edytowane przez quadral20004

Opublikowano
  • Autor

No właśnie u mnie mam ten problem z drganiem ale tylko na 18-ach 245/40/18-letnie przy 110-120km niżej nic jak i powyżej oraz przy hamowaniu też minimalne drgania na kierownicy przy tych prędkościach a tarcze i klocki nowe,koła dobre,wyważane nawet zrobiona próba drogowa metodą huntera.Natomiast teraz mam zimówki i 235/60/16-tki i nic przy jeździe nie wibruje ale tylko przy hamowaniu ale delikatnie właśnie w tym przedziale prędkości co pisałem powyżej,zaznaczam tarcze nowe.Więc stawiam na te tuleje i zaczne wdrażać ten temat w życie z ich wymianą.

Opublikowano

sto procent wachacze.mialem ten sam problem.na mniejszych felgach dragania sa mniej wyczuwalne.wymien wachacze