Jump to content
IGNORED

1.9 TDI AJM czwarty wtrysk od 2.0

Recommended Posts

Posted

witam mam takie problem ze logi wtrysków wyszłymi zle a dokąłdniej tak http://a4-klub.pl/index.php?/topic/376008-prosze-o-opinie-logow-statycznych/

po sciagniecu pokrywy na 4 cylindrze siedzi pompka od 2.0 tdi czy mozliwe ze to prze znia jest taka dawka? bo na logike myslac to reszte cylindrów powinno plusawac zeby dały rade dorównac do 4 . .Chłopaki pomóżcie

Posted

Ale chaos ..... zamontuj prawidłowe pompowtryskiwacze od AJM najlepiej po sprawdzeniu na stole probierczym

Posted

Troche zagmatfalem fakt. Wiem ze musze zmienic . pytanie tylko czemu ktos zrobil taki myk

Posted

to nie jest myk tylko dziadostwo rozumię,że kupiłeś to auto ?

Posted

Tak kupilem rok temu. Jedyne co mi prYchodzi do glowy ze w polsce nikt by nie kupil nowego . bo o. Jest z 2008 roku . wiec gdzies w niemchech ale taka pomylka ? Boje sie ze jak zmienie na orgonalne cos bedzie noe tak

Posted

Ja p....cze pisz składniej co jest z 2008 auto??(B5) ,pompowtrysk??? czy co,? jak jest silnik AJM to mają być pompowtryskiwacze do AJM np 038 109 451 B

045 130 073 T
045 130 079 X

a nie jeden tak drugi siaki

Posted

Po co sie unosisz przeciez wiadomo ze auto nie jest z 2008 tylko pompowtrysk . pytanie po co ktos taki wsadzial alvo czy sama ta czesc elektryczna mozna przelozyc od innego wtrysku

Posted

Nie komplikuj , nie unoszę się , nic nie mozna przełożyć , kończąc zamontuj prawidłowy pompowtryskiwacz