Opublikowano 16 Lutego 201115 l cholera przypadkowo wy***ałem zdjecie z serwera z podpisu no i wszystkim spieprzyłeś podpis :decayed: [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:29_________________________________________________lukasera specjalnie dla Ciebie :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171516.msg2199445#new
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Autor NOO moge odetchnąć [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 18:43_________________________________________________Panowie kupiłem ori końcówki wydechu od 1.8T. Bedzie rezanko jak mrozek puści [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 11:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 przeczytajcie to
Opublikowano 22 Lutego 201115 l rezaj te końcówki i się pochwal bo widziałem że zakupiłeś :naughty: wracając do gościa z paska to tak się zastanawiam jaki musiał mieć poryty beret że sobie sam wmówił iż ma 260KM :decayed:
Opublikowano 24 Lutego 201115 l :decayed: a teraz przyznać się kto oglądał na całym ekranie? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 24 Lutego 201115 l mam podłączonego kompa pod LCD i jak zobaczyłem co ona wyprawia to wymiękłem :decayed: dlatego się zastanawiałem czy ktoś nie odwalił numeru podobnego do mojego :gwizdanie:
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Autor jak wygladaja wasze brudne fury moja po ostatniej trasie na Toruń zrobiła się matowa
Opublikowano 24 Lutego 201115 l a tak wyglądają [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 15:47_________________________________________________Łukasz jaki to był kod na zdjęcie w podpisie? bo już tyle kombinowałem że mnie szlak już trafia, a nadal się nie wyświetla
Opublikowano 24 Lutego 201115 l Autor to był link, ale ostatnio przez przypadek wy***ałem go z serwera i sam musialem inne zdjecia wsadzić :/ nie mam tych zdjec z naszgo spociku pod reka i dlatego w podpis inne sobie wrzuciłem. Ogólnie to bierzesz jakies zdjecie, zmiejszasz je porządnie i wrzucasz np na imageshack.us tam po załadowaniu dostajesz link i wrzucasz go do podpisu, ot całą filozofia.
Opublikowano 25 Lutego 201115 l no i tak robiłem i nie działa jak wrzucę sam link to jest jako link w podpisie a nie obrazek a jak zapodam z to w ogóle go nie wyświetla
Opublikowano 25 Lutego 201115 l Autor wrzucasz zdjecie, potem ewentualnie klikasz w detale zdjecia i zamieść ten obraz później skopiuj do podpisu ten link i powinno być ok. Tylko musisz wrzucić już z kompa jakieś mniejsze zdjecie, bo dość spore wychodzi poźniej w podpisie (mnie zmniejszyli moderatory:P )
Opublikowano 26 Lutego 201115 l Ktoś może jedzie .... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189057.0
Opublikowano 26 Lutego 201115 l pomyślimy pomyślimy a Ty nie miałeś jechać do BT w tym terminie? :decayed:
Opublikowano 27 Lutego 201115 l Autor A widzisz mnie gdzieś na liście [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 16:43_________________________________________________widze,ze ni chu chu.. z tym twoim podpisem
Opublikowano 28 Lutego 201115 l myślałem że nie jedziesz bo masz inne plany w tym terminie :gwizdanie: dzisiaj się dopiero za niego wezmę bo nie było mnie w domu
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Autor tam gdzie mialem być zrobiło sie niespokojnie i przełożyłem troche do przodu,ale czy skusze sie na jarosławiec... Hmm nie wiem, bo z kaską cienko. Zobacze po 10tym ile grosza w portfelu zostanie
Opublikowano 28 Lutego 201115 l tam gdzie mialem być zrobiło sie niespokojnie i przełożyłem troche do przodu,ale czy skusze sie na jarosławiec... Hmm nie wiem, bo z kaską cienko. Zobacze po 10tym ile grosza w portfelu zostanie a już myślałem żę w BT